Forskel På PS4 Og PS4 Pro - Se Forskellene Her

Skrevet d. 22. September 2020
Billede: Pixabay

Det store valg... Hvad skal man vælge? Skal det være en PS4 eller en PS4 Pro? Hvis du er i tvivl, kan du forhåbentligt finde en afklaring på, hvilken Playstation du skal vælge, når forskellene mellem PS4 og PS4 Pro bliver gennemgået.

Der er en række forskelle, som du vil kunne mærke, især hvis du spiller meget og gerne vil have fokus på de små detaljer. Se herunder forskellene på PS4 og PS4 Pro.

Forskellene på PS4 og PS4 Pro

PS4 vs. PS4 Pro - her er forskellene:

GPU-ydeevne: 1.84 TFLOP vs. 4.2 TFLOP (bedre grafikkort i PS4 Pro)

Flere RAM i PS4 Pro

Muligheden for at spille i 4K på PS4 Pro

500 GB vs. 1 TB (mere plads på PS4 Pro)

Markant lille prisforskel. Typisk på under 500 kr. og ofte kun på 2-300 kr.

PS4 Pro er på mangen måder en mellemting mellem den klassiske Playstation 4 og den kommende Playstation 5. PS4 Pro har dog så mange fordele kontra PS4, at den lille prisforskel gør, at det er svært at finde argumenterne for, hvorfor man skal vælge en PS4 kontra en PS4 Pro, hvis man står og skal vælge.

De mange opgraderinger ved PS4 Pro gør, at du kan bruge den til langt flere ting, end du kan med PS4. Så vil du gerne have meget mere underholdning for ganske få penge ekstra, så er PS4 Pro det oplagte valg. Du får nemlig ganske enkelt meget mere for få penge ekstra.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af smart elektronik og sjove gadgets, som et segboard samt et tilhørende sæde til segboard for de mindste.