Hvad Er Playstation Plus? Vi Uddyber, Hvad Du Får!

Skrevet d. 10. June 2020
Billede: Canva.com

Hvis du vil opgradere din Playstation oplevelses, så kan det være, at du skal have Playstation Plus. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad det er, og hvad du får, så har vi prøvet at pensle dette ud i dagens artikel.

Hvad er Playstation Plus? Hvis du opgradere din PSN account(Playstation Network), kan du købe en abonnementsløsning der hedder Playstation Plus. Det er en service, som kan gøre hele dit PS4 system bedre, og du får alt fra lagerplads, multiplayer muligheder, gratis plus spil og andre eksklusive muligheder.

Hvis du ikke har prøvet en gratis account på din PlayStatin 4 før, så plejer det at være muligt at få en gratis prøveperioder, så du kan teste, om det er værd for dig at have Playstation Plus. Du skal dog opgive dine betalingsoplysninger og huske at afmelde igen, hvis det ikke var det du skulle bruge.

Du kan kende Playstation Plus på et gult plus, der er formet ligesom piletasterne på din controller, og hvor du kan se de velkendte tegn: Kryds, Firkant, Cirkel og Trekant.

Dette får du med Playstation Plus

  • Online Multiplayer muligheder
  • 1 månedlig Plus spil
  • Automatisk download af updates
  • Ekslusivt indhold og adgang til demoer og betaversioner af spil
  • 100GB lagerplads til gemte spil
  • Rabatter i PlayStation Store - Du kan finde disse ved at kigge efter logoet

Det er muligt at spille online uden PlayStation Plus, men hvis du virkelig vil udforske multiplayer universet, når det kommer til Playstation, så kan Playstation Plus være den ideele løsning for dig.

Det er stadig ikke alle der er kommet med på vognen, når det kommer til at spille Playstation online, men netværket begynder at blive kæmpe stort, og hvis du vil have det mest optiamle ud af dette, så skal du altså have et Playstation Plus abonnement.

Hvis du kan lide at spille mange forskellige spil på din Playstation, så er det gratis plus spil der kommer hver måned altså heller ikke at kæmme sig af. Det åbner nogle nye spil og verdener op for dig, som du ikke ville have oplevet uden plus abonnement, og derfor kan det godt være, at det er pengene værd i flere tilfælde.

Tak fordi du læte med og..Tak for støtten

Afslutningsvis vil vi gerne sende et tak til Billig Fitness i Sverige, der via støtte har gjort publiceringen af denne artikel til en mulighed. Billig Fitness er en online shop, som sælger træningsudstyr i hele Norden, eller som det hedder på svensk; träningsutrustning. Så mangler du træningsudstyr i høj kvalitet, kan du både besøge deres danske, svenske eller sågar norske webshop.