Hvilken Playstation 4 Skal Man Købe? Sådan Vælger Du Rigtigt

Skrevet d. 02. July 2020
Billede: Jumpstory

En Playstation 4 er ikke bare en Playstation 4. Der er forskel på de forskellige PS4-modeller, så der er både penge at spare og forskellige brugeroplevelser at hente ved valget af de forskellige Playstation 4'eren.

Vi vil herunder guide dig til at vælge mellem de forskellige Playstation 4'ere, så du får valgt netop den PS4, som giver dig den optimale oplevelse til dit budget.

Playstation 4 Pro vs. Playstation 4 Slim

Delt op i to lejre står valget mellem Playstation 4 Pro og Playstation 4 Slim.

Forskellen på de to findes i billedkvaliteten og grafikprocessoren (GPU'en). Her er Playstation 4 Pro dobbelt så kraftig som Playstation 4 Slim. Den forskel bemærker du, når det gælder spil med 3D-grafik og mere komplekse og krævende spil.

Grafikforskellen bemærker du også, når det gælder streaming af foreksempel Netflix og lignende, hvis du bruger din Playstation 4 til at streame fra.

Playstation 4 Slim er dog alligevel ofte købernes fortrukne spillemaskine, når der skal vælges mellem Pro og Slim. Det skyldes, at mange i dag ikke har de samme krav til deres Playstation 4, som man kender det i forhold til gaming via en PC. 

Er du mere den afslappede gamer, der kan nøjes med 500 GB lagerkapicitet i stedet for 1TB, samt spiller mere FIFA end de nyeste og mest krævende spil, så kan en Playstation Slim sagtens klare det for dig. Samtidig sparer du også ofte 1.000 kr., når du vælger en Playstation 4 Slim fremfor en Playstation 4 Pro,

Hvis du som spiller ikke spiller spil med krævende 3D-grafik, så er en Playstation Slim ofte det oplagte valg. Er du derimod den mere hardcore gamer, så kan de ekstra 1.000 kr. være givet godt ud.

Tak for støtten

Vi takker akasser.dk for deres støtte til dette indlæg. Find en masse relevant information samt en sammenligning af priser og mere på deres informative