Hvordan Afmelder Man Playstation Plus?

Skrevet d. 13. August 2020
Billede: Jumpstory

Et medlemsskab af Playstation Plus er et krav, hvis du skal spille online mod andre, hvilket i bund og grund er noget, som langt hovedparten efterhånden gør.

Det er også ganske nemt at oprette og tegne et Playstation Plus-abonnement, men hvordan afmelder man sit Playstation Plus-abonnement? Det er faktisk ikke altid en let ting, som kan være lidt af en prøvelse.

Playstation Plus - Sådan afmelder du

Det nemmeste du kan gøre, for at du ikke skal igennem udfordringerne med at afmelde dit Playstation Plus-abonnement, er, at du ikke aktiverer den automatiske fornyelsesfunktion i abonnementet. Gør du det, når du indtaster dine kort- og brugeroplysninger, ja, så fortsætter fornyelsen af sig selv.

Det kan dog blive lidt af en kostelig affære, hvis du i perioder ikke spiller ret meget online. Mens du kan aktivere og tilmelde dig via din PS4, så skal du finde din mobil eller computer, når du skal afmelde dit Playstation Plus-abonnement.

Hvis du vil afmelde dit Playstation Plus-abonnement, skal du gøre følgende:

  1. Gå ind på Playstation.com
  2. Log på din konto
  3. Vælg abonnement (i menuen til venstre)
  4. Vælg deaktiver automatisk fornyelse af abonnement

Ved at gøre dette, ophører dit Playstation Plus-abonnement, når fornyelsesdatoen for det eksisterende abonnement er overskredet. 

Et Playstation Plus-abonnement koster mellem 38 kr og 65 kr om måneden. Det er billigst, hvis du vælger et årsabonnement på 12 måneder til 450 kr, mens det koster 65 kr, hvis du vælger det på månedsbasis. 

Hvis du gerne vil have et Playstation Plus-abonnement, men synes, at det er for dyrt, så kan du ønske et Playstation Plus-gavekort på en, tre eller 12 måneders Playstation Plus-medlemsskab. Gavekortet kan købes online eller i udvalgte fysiske butikker.

Vi takker for støtten

Til sidst takker vi for den støtte vi har modtaget fra avXperten i forhold til udarbejdelsen af dette indlæg. Find ufattelig mange smarte elektroniske produkter på deres store webship, heriblandt sportsure, kabler i alle slags, højttalere, headsets, keyboards og meget mere.