Kan Man Bruge Ps3 Controller Til Ps4?

Skrevet d. 07. July 2022
Billede: Pixabay, IO-Images

Overordnet set kan du ikke bruge en ps3 controller til din nye ps4, desværre, men det er ikke helt umuligt. 

De er jo gerne kloge de kære udviklere, og ligesom Apple laver nye ting til de nye telefoner, så er Playstation ingen undtagelse.

Du kan godt lave en forbindelse og spille med den, men du vil opleve, at nogle funktioner ikke virker eller har fået en ny måde at reagere på.

På den nye controller til en PS4 er der eksempelvis kommet en knap, hvor du kan dele dine resultater og sende dem til dine venner.

Er det dog kun almindelig spil, du skal bruge til din PS3 controller, så burde der ikke være de store problemer, hvis du har den rigtige omformer, men det bliver anbefalet, at de kommer til at passe sammen. Så hvis der skal spares sammen, så begynd endelig nu. Det kan også bare være, at du har en præference for PS3 controlleren, hvor det så er nødvendigt med en omformer, hvis du skal blive ved med at bruge den.

Husk dog på, at det ikke bare er en almindelig omformer, du skal bruge, men specifikt en som er designet til at omforme fra ps3 til ps4.

God fornøjelse med spilleriet.

Du læser dette tekstindlæg, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet for at tilgodese Perlen Odense. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Enamel. Det gør hverken til eller fra, men det er information, du bør vide.