Kan Man Spille PS3 Spil På PS4?

Skrevet d. 22. September 2020
Billede: Jumpstory

Selvom spændingen og begejstringen altid er stor, når der kommer en ny version af de elskede spillekonsoller. Der er dog altid noget nostalgi over det, for en ny spillekonsol betyder farvel til de gamle og elskede spil, som ikke kan spilles på de nye maskiner.

Sådan var det også, da Sony lancerede afløseren til Playstation 3 - Playstation 4. Her kunne de gamle spil fra Playstation 3 ikke spilles på Playstation 4.

Streaming af PS3-spil på PS4

De nye spillemaskiner er langt fra altid bagudkompatible, hvilket betyder, at de gamle spil tit kassereres, når spillemaskinen bliver erstattet af en ny. 

Sony gav dog sine brugere et lille plaster på såret, da protesterne over den manglende bagudkompatibilitet ved Playstation 4 blev for store.

Her indførte Sony Playstation Now, der gjorde det muligt at streame og spille de gamle spil fra Playstation 3. Det er dog en større process at opsætte Playstation Now, hvilket kan få spillere til at droppe det.

Du skal først og fremmest PS Now til din PS 4. Her downloader du så spillene til din Playstation 4. Her kan du så i dit PS Now-bibliotek så altid finde de downloadede spil, som er gemt der. Husk at de downloadede spil optager lagerplads på din PS4.

Det er gratis at oprette en Playstation Now-konto, men det koster penge at have et abonnement på Playstation Now, hvilket er krævet, for at du kan downloade spillene.

I 2020 koster et Playstation Now-abonnement 80 kr. om måneden. Vælger du at tegne et Playstation Now-abonnement, kan du downloade op mod 700 spil på Playstation 4.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af diverse elektronik eller måske en ny gaming stol eller keyboard på deres store webshop.