Playstation 4 Vs Playstation 4 Slim

Skrevet d. 02. October 2020
Billede: cottonbro

Står man i den dejlige situation, hvor man skal vælge, hvilken Playstation 4 man skal vælge, så vil valget ofte stå mellem den helt klassiske Playstation 4, eller den nye og mindre Playstation 4 slim. Men hvad er forskellen egentlig på de to?

Den første og meget oplagte er jo det fysiske ydre. Playstation Slim er mindre, lettere og har et andet design. Så hvis man går meget op i dette, altså den fysiske fremtræden, så er PS4 Slim allerede foran. 

Som udgangspunkt har PS4 Slim også en større harddrive, hvor den klassiske kun har 500 GB, imens Slim har det dobbelte, altså 1TB. Dog kan Playstation 4 også købes med mere harddrive, hvilket til gengæld giver en højere pris. 

Alt i alt, så minder Playstation 4 faktisk rigtig meget om Playstation 4 Slim. I det hele taget bliver der ikke lavet voldsomt meget om på de specifkationer, den er udstyret med, når man laver en variation af den art. 

Snart kommer den helt nye generation, Playstation 5, på markedet. Dette vil gøre, at Playstation 4 som generation vil blive langt billigere. Vi anbefaler derfor, at man afventer en smule, da der formentlig vil være en masse penge at spare på relativt kort tid.