PS4 Fejlsikret Tilstand - Sådan Starter Du Din PS4 Igen

Skrevet d. 22. September 2020
Billede: Pixabay

Fejlsikret tilstand er bare to ord, som man som gamer hader at støde på, for det er garanti for bøvl og tid, hvor man skal have fokus på alt muligt andet end det, som man gerne vil, når man sidder foran sin PS4 - nemlig at spille.

Når du rammer en PS4 fejlsikret tilstand, så kan du dog komme ud af den, så du atter kan spille normalt igen. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, så kan du følge denne guide.

PS4 fejlsikret tilstand - Det skal du gøre

Når du får en fejlsikret tilstand på din Playstation 4, så skal du gøre følgende:

  1. Forbind din DualShock 4-controller til din PS4 med et USB-kabel
  2. Vælg den første mulighed i den fejlsikrede tilstandsmenu for at afslutte den
  3. Lad din Playstation 4 genstarte

Hvis du efterfølgende gerne vil være sikker på, at din PS4 starter korrekt op, uden der skulle være nogle komplikationer, så kan du lukke den korrekt ned igen og derefter atter tænde. Så burde din PS4 fungere korrekt igen - i sin normale tilstand.

Det kan efterfølgende være en god ide at opdatere systemet i din Playstation 4, så du er sikker på, at din PS4 kommer til at fungere optimalt igen.

Lykkes det ikke for dig at få løst dine problemer med fejlsikret tilstand på din Playstation 4, så kan det i værste tilfælde medføre, at den skal have skiftet harddisken. 

I langt de fleste tilfælde kan en genstart og en korrekt nedlukning af din PS4 dog oftest løse den fejlsikrede tilstand.

Tak for støtten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find utallige smarte elektronik som fx en billig lamineringsmaskine, en ny computer stol, kabler i alle afskygninger og meget, meget mere på avXpertens webshop.