Bedste PS4-controller - Disse Skal Du Gå Efter

Skrevet d. 04. August 2020
Billede: Jumpstory

Hvis du gamer meget, så kommer du bare ikke udenom, at dit valg af PS4-controller har meget at sige for din samlede spiloplevelse. Du behøver ikke have brokker dig mange gange over en for langsom reaktionsevne eller manglende reaktion på tryk, for at du ved dette.

Hvilke controllere der er de bedste PS4-controllere, ser vi nærmere på her og giver dig et par gode bud på, hvad du bør gå efter - og hvad du bør holde dig fra.

Bedste PS4-controller - Her er redaktionens bud

Du kommer bare ikke udenom den - den originale PS4-controller fra Sony. Dualshock 4 er efterhånden den, som man kender som den klassiske Playstation-controller.

Det er ikke overraskende også den, der topper listen, hver gang eksperter og stærke gamere skal vælge deres bedste PS4-controller. Prisen er også derefter, da den typisk koster mellem 450 og 550 kr.

Når der skal findes ulemper ved Dualshock 4, så er det svært. Blandt de få nævnte er, at nogle gamere føler, at controlleren er for let, samt at knapperne kan komme til at "klikke", når man trykker på dem.

Der er lavet en lang række andre udgaver af PS4-controllere - originale såvel som uoriginale. Du kan stadig finde tidligere udgaver af Dualshock-modellen. Hvis du har kig på de uoriginale modeller, vil du hurtigt se, at de oftest koster mindre end en original Dualshock 4 - måske endda halv pris.

Det skyldes, trods udformningen og til tider også et PS-logo på controlleren, at der er tale om uoriginale udgaver. Fælles for mange af dem er, at de ofte ikke har samme holdbarhed og kvalitet, som den originale Dualshock 4 har det. Du vil derfor opleve de samme udfordringer, som du kan støde på med Dualshock 4, samt en lang række flere.

Tak til Illums Bolighus

Vi takker her til sidst Illums Bolighus og den støtte de har bidraget til dette indlæg. Find kendte danske designmærker hos Illums Bolighus som eksempelvis Kay Bojesen, Kähler, Royal Copenhagen og mange flere.