Plants Vs Zombies PS4 Review - Kampen Om Neighborville

Skrevet d. 10. September 2020
Billede: Jumpstory

Titlen leder hurtigt tankerne hen på muterede planter og kødædende zombier, men bag titlen gemmer der sig faktisk et rigtigt godt børnespil til Playstation 4. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt spillet er noget for dig eller dine børn, så læs med i denne anmeldelse af Plants vs Zombies: Battle for Neighborville.

Anmeldelsen af Plants vs Zombies dykker ned i de forskellige facetter af spillet, samt giver et bud på, hvem spillet retter sig imod.

Plants vs Zombies: Battle for Neighborville review

Plants vs. Zombies-serien er kommet meget langt, siden dens ydmyge begyndelse. EA's erhvervelse af spiludviklervirksomheden PopCaps har været godt for Plants vs. Zombies, da det har vlret med til at give nogle ekstra niveauer på mange fronter til spillet.

Som i Garden Warfare og de andre tidligere udgaver af Plants vs Zombies er Battle for Neighborville et tredjepersons skydespil, hvor der er stor fokus på onlinedelen. Spillerne kan her vælge mellem planterne eller zombierne, når skyderierne skal begynde. Tidligere kendinger er her blevet suppleret med nye ansigter, hvilket blot er med til at højne underholdningsværdien. 

De mange onlinedele i spillet gør, at du kan bruge mange timer på det, uden du føler, at det går ned i underholdningsværdien. Det gør det til et oplagt spil til de lidt større børn, som gerne vil prøve kræfter med skydespil, uden det behøver være alt for voldeligt og indeholde scener, som absolut ikke hører børn til.

Så er du på udkig efter et sjovt og farverigt spil skydespil, så er Plants vs Zombies: Battle for Neighborville et rigtigt godt bud på et spil, som du bør prøve. 

Tak for støtten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til indlægget. Find et stort udvalg af smarte kabler og gadgets som en moderne FRAMEO digital fotoramme til at fremvise alle dine fotos på en smart og effektiv måde.