Bedste Ps4 Spil? Find De Bedste Spil Her!

Skrevet d. 05. June 2020
Billede: Canva.com

Det er selvfølgelig individuelt, hvilke playstation spil der er gode, men vi har fundet en liste med de allerbedste og mest populære spil, der er til PS4. Mangler du inspiration til, hvilket spil du skal i gang med, eller vil du blot tjekke, hvor mange du allerede har gennemført? Så se listen med de vilde spil her.

De bedste spil til Playstation 4

 1. The Witcher 3 - The wild hunt
 2. Red Dead Redemption 2
 3. Marvel's Spider-Man
 4. NBA2K
 5. FIFA
 6. Horizon: Zero Dawn
 7. God of War
 8. What Remains of Edith Finch
 9. Fortnite
 10. Grand Theft Auto 5
 11. Resident Evil 7: Biohazard
 12. The Division 2
 13. Bloodborne
 14. Dark Souls 3
 15. Persona 5
 16. The Last of Us Remastered
 17. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
 18. Uncharted 4: A Thief's End
 19. Journey
 20. Diablo III: Ultimate Evil Edition
 21. Street Fighter V: Arcade Edition
 22. DOOM Eternal
 23. Sonic Mania Plus
 24. Wolfenstein II: The New Colossus
 25. Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Ja, det gik op for os imens at vi lavede listen, at det nærmest er umuligt at finde alle de bedste spil til ps4. Der er lavet så uendelig mange spil, og mange flere spil burde være at finde på denne liste. Vi har dog fundet dem, så vi synes er allerbedst, og som vi har tilbragt mange gode stunder sammen med.

Vi har fulgt FIFA og NBA2K i næsten hver udgave, og vi kunne ikke vælge, hvilken vi synes var den bedste, men det er som regel den nyeste version. Dette gælder dog ikke for alle spil, hvor historien tit kan være afgørende for, hvor god en version har været.

Vi du kender de fleste spil på denne liste, så har du sikkert været heldig og har tilbragt en masse gode timer foran skærmen. Har du ikke, så er du også heldig, for så har du en masse at gå i gang med.

Vi håber, at du fandt et nyt spil at give dig i kast med fra vores liste. Tak fordi du læste med og..

Tak for støtten

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort TAK til Net2Kompagniet, der via deres støtte har gjort udgivelsen af denne artikel til en mulighed. Net2Kompagniet er leverandør af døre og vinder i høj kvalitet, men også til billige priser. Så hvis dit hjem skal piftes lidt op, kan du eksempelvis finde et par nye dannebrogsvinduer, bondehusvinduer eller andre charmerende vinduer og døre til huset. Giv deres hjemmeside et visit, hvis du kunne tænke dig at se deres udvalg.