Hvornår Udkommer Playstation 5 I Danmark?

Skrevet d. 29. July 2020
Billede: canva.com

Den nye PlayStation er allerede blevet annonceret for noget tid tilbage, men hvis du er tvivl om hvornår den egentlig lander i butikkerne og online til at købe, så er du kommet til det rette indlæg.

Den nye Playstation 5 kommer nemlig på markedet i 2020, og bliver den vildeste spillekonsol fra Sony nogensinde.

Playstation 5 kommer i julen 2020!

Den helt præcise dato vides ikke endnu, men det er blevet annonceret at den nye generation af spillekonsol lander på hylderne til jul i år.

Den nye Playstation 5 har de vildeste funktioner hidtil, og kommer b.la. Med den helt nye DualSense controller som går lidt væk fra det originale Playstation controller design.

Derudover er maskineriet indvendigt i Playstation 5 helt banebrydende.

Den er udstyret med det nyeste indenfor grafikkort samt processorer fra AMD og har hele 16 GB ram samt adgang til en båndbredde på 448GB/s.

Derudover er den også udstyret med en SSD på 825GB hvilket gør både dine spil, men især også hastigheden i konsollens funktioner utrolig hurtige.

Prisen på konsollen kendes heller ikke endnu, og derfor kan man slet ikke forudbestille den fra diverse online webshops eller fysiske butikker endnu.

Et godt gæt er at konsollen bliver tilgængelig omkring black friday, da denne dag er den største kommercielle dato for mange virksomheder i verden.

Tak for støtten

Tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Se deres enorme udvalg af kabler og smarte gadgets som en internet forstærker der kan booste dit wifi i hjemmet eller på arbejdspladsen.