Playstation Trophy - Vis Dine Evner Som Gamer

Skrevet d. 08. July 2020
Billede: Pixabay

Du har sikkert set dem poppe op øverst til venstre på skærmen, når du spiller. Playstation Trophy er din måde at vise dine venner, hvad du har opnået som gamer i de enkelte spil.

Bliv klogere på hvad et Playstation Trophy er med denne gennemgang af de digitale trofæer.

Hvad er Playstation Trophy?

Når du spiller de forskellige spil på en Playstation 4, så vil du opdage, at bestemte udførelser i spillene giver trofæer - både når du spiller online og offline.

Trofæerne vises på Playstation Network, hvor du kan se, hvad du har opnået i de enkelte spil. Du kan dermed bruge dem til at sammenligne dine bedrifter og gamingevner med andre spillere, der spiller de samme spil.

Du kan ligeledes dele dem via sociale medier, så andre, der ikke selv spiller på en PS4, kan se, hvad du har opnået i et bestemt spil.

De forskellige Playstation Trophies er delt op i fire klasser - bronze, sølv, guld og platin. Du vil i begyndelsen sikkert opleve, at du låser flest bronze- eller sølvtrofæer op, da det kræver mere for at låse guld og platin-trofæerne op. Sværhedsgraden i de opgaver, som skal udføres, er væsentligt højere for guld og platin.

Når du sammenligner trofæerne med andre spillere, kan du også gøre det ud fra trofæernes sjældenhed. Det kan være med til at give dig et rigtigt godt indtryk af, hvor god den pågældende spiller er til et konkret spil.

For hvert trofæ du får, får du også point. Jo flere du får, jo hurtigere stiger du i level.

Tak for støtten

Tak til lejfesttelt for deres støtte til dette indlæg. På deres side finder du fantastiske løsninger hvis du skal holde den helt store fest, og kan b.la. finde gode priser på leje af partytelt samt tilbehør hertil.